home't Trefpunt feestcommissiekinder/ jeugdavond"de markerjassers"contactcommissieS.S.O.V.culturele commissiespeeltuinverenigingoverige verenigingenfotoarchief nieuwsbrief agendaoverige info & links

S.S.O.V.

De SSOV Markenbinnen is een sportvereniging die meer dan 40 jaar actief is in het dorp.

SSOVSport- spel- en ontspanningsvereniging SSOV in Markenbinnen biedt diverse sportmogelijkheden. Mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning kunnen terecht bij de yoga-lessen, onder deskundige begeleiding van Greet Nieuwenhuizen. Na de les komt u niet alleen ontspannen weer thuis, maar zult u merken dat u na verloop van tijd ook sterker en leniger wordt. Wilt u uw conditie verbeteren? Kom dan naar onze looptraining. Na een goede warming-up gaan we aan de slag met het échte werk, verzorgd door Kees de Wildt. Werken aan uw conditie kan ook door het volgen van onze workout-lessen, gegeven door Corrie Hooyboer. Na de warming-up gaan we verder met aerobics, steps en tae-bo en als afsluiter houden we ons bezig met oefeningen voor buik, billen en benen. Heeft u interesse? Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen, de lessen vinden plaats in het Trefpunt (behalve de looptraining).

Ons bestuur bestaat uit 4 personen. Voor vragen of informatie kunt u terecht bij de volgende personen:

Voorzitter E. Dallmeijer 6411882  
Secretaris R. Boesenkool 6411981 email
Penningmeester M. Aafjes 0299-720406 email
Bestuurslid M.Mak 6413050  

 

Work-out woensdag 19.30 - 20.30
Looptraining woensdag 20.00 - 21.00
Yoga donderdag 14.00 - 15.00
Yoga donderdag 19.30 - 20.30

Looptraining

Fit en gezond

 

 

 

Mensen die regelmatig bewegen en hun leefpatroon daar op afstemmen hoeven niet bang te zijn dat zij te zwaar worden of tijdens het dagelijks leven snel buiten adem raken. Zij voelen zich fit en gezond.
Hardlopen is één van die middelen om dit te verwezenlijken.

Om je oude leefpatroon te doorbreken kun je je aansluiten bij een loopgroep.
Enkele voordelen van een loopgroep.
-Je moet elke keer heen,
-er is altijd wel iemand van je eigen niveau,
-het is een stuk gezelliger dan in je eentje,
-je loopt onder begeleiding (trainer),
-je kunt doelen stellen, samen met de anderen.

Loopgroep
Markenbinnen

De groep is klein maar constant. Zo’n 8 mensen mannen en vrouwen van diverse pluimage trainen iedere woensdagavond het jaar rond. Er zijn uitzonderingen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld extreem weer, maar de groep laat zich niet snel uit het veld slaan. Er is nog genoeg plaats om je aan te sluiten.

Hoe zien de trainingen er uit

-Warmlopen
-Duurlooptraining
-Diverse vormen van intervaltraining
-Aandacht voor techniek
-blessure preventie efficiëntie
-Uitlopen

Door de verschillende niveaus van de deelnemers, zijn de trainingen daarop aangepast. Hierdoor kan ieder deze trainen op zijn of haar niveau terwijl de groep toch bijeen blijft.
In overleg kan de begeleiding een aangepast trainiingsschema voor je maken als je naast deze trainingavond meer keer in de week wil trainen om bijvoorbeeld een bepaald doel te halen.

Kom een keer proefdraaien, de eerste les is gratis. De training duurt ongeveer een uur en begint om 20.00 uur in ’t Trefpunt in Markenbinnen. Wel graag even eerder aanwezig zijn zodat we ook om 20.00 uur weg kunnen. Het lidmaatschap is €45.- per half jaar.

Het lidmaatschap voor activiteiten Yoga en Workout lessen is € 67,50 per half jaar en voor de looptraining € 45,00 per half jaar.


Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Riet Boesenkool telefoon 075 6411981 of e-mail